Yhteystiedot

Tältä sivulta löydät kaikki yrityksemme tärkeät yhteystiedot. Mikäli etsimääsi yhteystietoa ei sivuiltamme löydy niin olethan yhteydessä, jollakin sivulta löytyvällä menetelmällä niin ollaan avuksi.

Toimisto

Helsinginkatu 1 00100 HELSINKI
Aukioloajat: Arkisin klo 8-16
puh. 010 123 4567

Jukka Mäkinen
Toimitusjohtaja
010 123 4567
jukka.mäkinen@kansallispalvelu.com

Maija Mäkinen
Taloushallinnon assistentti
010 0998871
maija.mäkinen@kansallispalvelu.com

Tommi Mäkinen
Kirjanpitäjä
010 456 7890
tommi.mäkinen@kansallispalvelu.com

Taisto Pusenius
Kirjanpitäjä
010 765321
taisto.pusenius@kansallispalvelu.com

Jussi Vares
Hallituksen puheenjohtaja
010 999 666
jussi.vares@kansallispalvelu.com

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on nykypäivänä iso osa kommunikointia. Tästä johtuen myös Kansallispalvelu on jalkautunut sosiaalisen median suurimpiin palveluihin. Laita tilimme seurantaan niin saat tärkeää infoa ja pysyt ajan tasalla toiminnastamme. Voit olla myös pienissä kysymyksissä meihin yhteydessä sosiaalisen median tilien kautta. Vastailemme parhaamme mukaan sosiaalisen median kysymyksiin toimistomme aukioloaikoina.

  • Facebook.com/Kansallispalvelu
  • Instagram.com/Kansallispalvelu
  • Twitter.com/Kansallispalvelu

Töihin Kansallispalveluun

Rekrytoimme jatkuvasti uusia tekijöitä riveihimme. Mikäli etsit uutta työtä niin ole rohkeasti yhteydessä ja laita CV:si tulemaan sähköpostitse.

Palkkaamme myös vuosittain mahdollisuuksien mukaan kesä- ja kausityöntekijöitä. Haluamme auttaa esimerkiksi alaa opiskelevia saamaan kesäksi töitä ja sitä kautta myös työkokemusta tulevasta alasta. Palkkalistoiltamme löytyy nykyään useampia, jotka on aloittanut työuransa meidän toimistolla kesätyöntekijänä.